onsdag 28 maj 2008

Sommaravslutning och reggaeplanering

Här kommer senaste nyhetsbrevet. För dig som inte får det, men vill ha det i framtiden, maila kristin@mp.se så fixar vi det.
-----------------------

Hej!

Nu är det snart dags för sista sammankomsten för GU-Uppsala innan sommaren. Dock ryktas det redan om att "sommar-GU" kommer att finnas och göra trevliga saker tillsammans i sommar, så håll utkik på hemsidan (www.gronungdom.se/uppsala). Redan nu ligger en inbjudan uppe till en utflykt till Vattholma den 6 juni, ihop med Miljöpartiet. Fika och resa ingår, så passa på:)

Nu på torsdag, den 29:e, är det dags för avslutning. För att göra sista mötet ännu lite festligare än våra vanliga hemköps-fikor, så finns det förslag på att vi ska ha knytkalas istället, så ta fram era tårt-kak-eller brödbakar-skills och rör ihop något gott och ta med er. Bakverk, fruktsallad, kex, bröd, hummus/avokado, grönsaker, något att dricka eller dylikt är förslag på vad man skulle kunna packa med sig.

Förutom att äta gott, så kommer vi planera reggaefestivalen, och besluta om vilka som kommer få åka för GU:s räkning, och vem som gör vad. Om du själv inte kan närvara på mötet och berätta hur förträfflig du är, men ändå vill vara med, maila snarast till kristin@mp.se och berätta vem du är och varför du skulle vara en bra GU-ambassadör på reggaefestivalen.

Mötet börjar 17.30 på Kungsängsgatan 12, i vuxenskolans lokaler, 1 trappa upp och längst bort i korridoren. Nu på torsdag alltså!

Välkomna!

(Och har man inte varit på något möte innan så är man självklart ändå välkomnen att närvara. Gör avslutningen till en kick-off istället! :))

Gröna hälsningar,
Kristin Lilieqvist, ordförande

Inga kommentarer: