måndag 29 mars 2010

Detta har hänt



...i helgen!
Den 26-28 mars samlades ca 20 Gröna ungdomar ifrån Dalarna i Norr till Sörmland i syd för att bilda Region Mälarslagen som tidigare gick under arbetsnamnet GU Mitt.
På fredagen hade vi mjukstart med diverse brädspel och allmänt mingel.
På lördagen spenderade vi hela dagen med diskutera stadgarna,anta stadgar,besluta om namnet,välja ansvarsgrupp,valberedning och sammankallande för att sedan fira att vi äntligen blivit en regionavdelning!
och så klart firade vi Earth hour också! det var då vi röstade och beslutade om namnet också.


**********
Denna vecka är det inget möte på torsdag eftersom det är skärtorsdag och påsk,dock kommer Grön Ungdom Uppsala medverka på en debatt mellan ungdomsförbuden på VOX publicum här i Uppsala imorrn vid 16.30.


MVH Grön Ungdom Uppsala.

1 kommentar:

Simon Rosén sa...

Riktigt bra jobbat med regionhelgen allihopa! Jag är imponerad hur alla har ansträngt sig och dragit sitt strå till stacken. Även fast det var snabbt inpå och ont om tid, folk hade mycket att plugga och folk var trötta och sjuka så ansträngde sig alla och gjorde sitt före, under och efter för att få regionhelgen att fungera. Jag kan inte tänka mig hur det skulle fungerat om bara en av oss som ordnade skulle ha varit borta. Heja oss!